Europees Roulette Spelregels

Veel mensen gaan ervan uit dat er maar één Roulette spel bestaat en je zal ook niet zo snel iemand horen zeggen dat ze Amerikaans, Europees of Frans Roulette gaan spelen. Toch is het zo dat er verschillende soorten Roulette zijn en Europees Roulette is één van de meest gespeelde Roulette spellen. Dat is dan ook de reden waarom wij van Spelregels Roulette de Europees Roulette spelregels zullen gaan uitleggen. De reden waarom Europees Roulette zo veel gespeeld wordt en zo populair is, komt door een aantal Europees Roulette spelregels. Deze zullen we dan ook gaan uitleggen en daarbij aangeven waarom deze Europees Roulette spelregels zo goed zijn voor de spelers. De regels van het Roulette spel zelf zullen we niet weer helemaal opnieuw uitleggen. Uiteraard komt hier wel iets van terug in de Europees Roulette spelregels, maar aangezien ze ongeveer hetzelfde zijn als de algemenen Roulette regels, kan je deze terug lezen op de spelregels online Roulette pagina.

Europees roulette spelregels op het internet

Een reden waarom Europees Roulette zo veel gespeel wordt heeft te maken met een eigenschap die ook in de Europees Roulette spelregels staan. De Europees Roulette spelregels laten namelijk zien dat er bij deze variant van Roulette een zogenaamde “buren” functie bestaat. Dit “buren spelen” is precies hetgeen in de Europees Roulette spelregels waardoor mensen Europees Roulette zo leuk en interessant vinden. Je kan dan namelijk nog inzetten op een gebied waarvan jij denkt dat het balletje gaat vallen, zelfs wanneer het balletje al rolt. Hoe dit precies werkt zullen we ook in het komende stuk over de Europees Roulette spelregels uitleggen.

Het “buren spelen” is een eigenschap van de Europees Roulette spelregels die je de mogelijkheid geeft om nog laat in te zetten. Dit moet natuurlijk wel gebeuren voordat de croupier zegt dat er niet meer ingezet mag worden. Maar wat zijn nu de Europees Roulette spelregels omtrent dit “buren spelen”? Als je naar het inzet veld van het Europese Roulette kijkt, dan zie je (vaak) aan de rechterkant een een ovaal vormig extra inzet stukje. Dit wordt door de Europees Roulette spelregels ook wel het “burenprint” genoemd. Dit geeft je de mogelijkheid om in te zetten op een aantal cijfers waarvan het lijkt dat het balletje daar gaat stoppen. Dit proces gaat als volgt in zijn werking. Het “burenprint” heeft dezelfde cijfers als die je op het Roulette wiel terug ziet.

De volgorde van deze cijfers zijn hetzelfde op het ovalen “burenprint” als op het wiel. Zo kan je dus goed zien waar het balletje eventueel stopt. De Europees Roulette spelregels geven aan dat je op deze manier op het laatste moment nog kunt inzetten op de plek waarvan jij denkt dat het balletje stopt. En doordat de vorm en vooral de volgorde van de cijfers hetzelfde is als het wiel, kan je dit goed inschatten. De Europees Roulette spelregels geven natuurlijk wel aan dat je alleen mag inzetten tot het moment dat de croupier zegt dat dit niet meer mag.

Varianten van Europees roulette spelregels

De Europees Roulette spelregels zijn verder bijna hetzelfde als die van het Franse Roulette spel. Deze worden vaak ook wel gebruikt als de standaard Roulette regels. Dus wanneer je standaard Roulette regels leest, dan gelden deze ongeveer als de Europees Roulette spelregels. Het enige verschil is het extra “buren spel”. Maar net als bij de Franse variant van Roulette, zie je in de Europees Roulette spelregels ook terug dat er maar 1 nul terug te vinden is op het wiel. Bij de Amerikaanse variant zijn dit er twee. Wil je meer te weten komen over deze variant, dan kan je de spelregels voor Amerikaans Roulette erop na lezen. Het voordeel dat de Europees Roulette spelregels aangeven dat er een enkele nul aanwezig is op het wiel, is dat het internet casino dan minder kans heeft om te winnen. Daar staat natuurlijk dan gelijk aan dat jij wel meer kans hebt op mooie prijzen.

We lieten al even vallen dat de Europees Roulette spelregels ongeveer hetzelfde zijn als de standaard Roulette regels. Je kan dus makkelijk het Roulette spel spelen als je de standaard Roulette spelregels hebt gelezen. Maar je mist dan wel het “buren spel” die wel genoemd wordt in de Europees Roulette spelregels. De Europees Roulette spelregels geven ook gewoon aan dat je een wiel hebt, een wit balletje en een inzet veld. Het enige verschil bij de Europees Roulette spelregels is dus het extra inzet gedeelte. Voordat het wiel begint te draaien, het balletje erin gaat en de croupier aangeeft dat je niet meer mag inzetten, moet de speler hebben ingezet. Vervolgens is het afwachten of je juist gekozen hebt of niet. Zo simpel is het!